Bij aankoop van 5 ATAG of ETNA apparaten in uw nieuwe keuken (of vervanging van uw apparatuur in uw bestaande keuken) ontvangt u van ATAG/ETNA naast de normale korting nog eens 50% extra korting op de aankoop van uw kookplaat!
Zo koopt u bijvoorbeeld al een 90 cm brede ETNA inductie kookplaat met 5 kookzones en tiptoetsbediening voor euro.: 455,00* incl. BTW!
Daarnaast wordt ook nog eens de garantie termijn van 2 jaar "opgerekt" naar 5 jaar.

Koopt u een ATAG of ETNA inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging (i.c.m. 3 andere ATAG/ETNA apparaten) dan ontvangt u van ATAG/ETNA naast de normale korting nog eens 25% extra korting op de aankoop van uw kookplaat!.
Zo koopt u bijvoorbeeld al een ETNA brede inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en tiptoetsbediening voor euro. 1475,00* incl. BTW!

Bezoek onze toonzaal en informeer naar deze geweldige ATAG/ETNA actie. Deze geweldige actie loopt nog tot eind 2019!

*prijswijzigingen voorbehouden.

Subcategorieën

WIJ VERWACHTEN WARME TOT HETE WINTERMAANDEN !!

In aanloop naar de feestelijke opening van onze geheel vernieuwde toonzaal medio Februari, 2020 hebben wij voor iedere koper van een complete keuken in de maanden November, December en Januari 2020 een speciale verrassing in petto!
Bij aankoop van een complete keuken in genoemde actie maanden ontvangt u van ons een FRANKE 3 in 1 kokend waterkraan cadeau (compleet met boiler, M-box en filter). Alles over deze verbouwingsactie staat nu op onze Facebook pagina.
Om onze Facebook pagina te bekijken klikt u simpel rechtsboven op het icoontje van Facebook en u komt u automatisch op onze Facebook pagina terecht.